Casale il Sogno: Baby en Peuterweken!

Casale il Sogno: Baby en Peuterweken!

Van onze partner in Umbrië, Italië: Casale il Sogno, kregen wij dit bericht. Neem bij interesse direct met de camping contact op.

In de maanden juni en september zijn er weer Baby- en Peuterweken bij Casale il Sogno. Geen extra gesjouw met spullen want op deze mooie en rustige locatie is aan alles gedacht voor de kleine.

Bedje, kinderstoel of speelgoed zijn allemaal aanwezig en wil je graag als ouders er samen even tussenuit? Dan staat de oppas al te trappelen om met jullie kleine een heerlijk moment te beleven. Jeroen, Willianne en hun eigen kinderen zorgen elke keer weer voor een fijne, relaxte vakantie voor jonge gezinnen. Aanschuiven bij de diners, in de ochtend heerlijke verse broodjes of een gezonde smoothie? Er is op Casale il Sogno van alles mogelijk. Kom genieten van de ruimte plekken, 200m2+ en van het geweldige uitzicht in de heuvels van Umbrië. 

Voor alle info:

Contact
CASALE IL SOGNO

Jeroen en Willianne van Dongen
Loc. Casalecchi, 25
06026 Pietralunga (PG)
Umbrië - Italia

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

https://www.casaleilsogno.nl

IMG 1278

 

Authors

Bert Loorbach

1000 Resterende tekens


SOCIAL MEDIA

Volg ons ook op Facebook, Instagram en Pinterest voor het laatste rustieke nieuws en de nieuw toegevoegde campings op deze site.

facebook wit instagram wit

pinterest logo wit

youtube wit

RUSTIEKE STICKER

rc225Wil je de gratis en stoere Rustiek Kamperen sticker ontvangen? Mail ons je adres en we sturen hem op! (zie voorbeeld hierboven).

TABLETS & SMARTPHONES

TabletSmartphone

Uiteraard is deze website ook goed te bekijken op alle mobiele apparaten zoals tablets en smartphones.